lördag 15 januari 2011

Nytt År


Oj vad tiden går fort, ett nytt år igen, 2011. De första fyra månaderna har varit innehållsrika och roliga. Butiken har växt och därmed även sortimentet. Har fått mycket positiv feedback från kunder som tycker om våra kläder, som är av hög kvalité och till bra priser. Jag har även funderat lite och vill gärna hålla kvar i linjen med att sälja Nordiska kläder för svenskt klimat. Nordiska sagofigurer, så som Laban, Alfons Åberg, Lilla Anna, Pippi Långstrump, Mumin hör hemma i vår butik. Vi har idag 140 medlemmar som erhåller olika rabatter och erbjudanden. MyBabys funderar även på att starta ett butiks råd för att våra kunder ska känna sig ännu mer inflytesrika i vårt sortiment.
Har idag varit och beställt vinterkläder till vintern 2011, det är Didriksons overaller, vintermössor, vantar, lager två kläder. Tänk att detta görs så långt i förväg.
Men nu först kommer våren och många nya kläder är på väg in. Ser framemot Lasse Åbergs barn kollektion som kommer i februari, även Fixoni och Danska Pippi är på väg in med mycket fina vår och sommar kläder.